• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Actorul Reeve Carney, care l-a interpretat pe Spider – Man în pelicula ‘Departing Spider-Man: Turn Off The Dark’, lasă lumea benzilor desenate pentru literatura clasică, actorul semnând un contract pentru a-i da viață lui Dorian Gray al lui Oscar Wilde într-un nou serial de televiziune produs de Showtime, ‘Penny Dreadful’, informează contactmusic.com. Show-ul TV va spune poveștile unora dintre cele mai înfricoșătoare personaje din literatură, printre care cea a lui Frankenstein, Dorian Grey și Dracula.

Cântărețul/actorul, care a apărut și în videoclipul piesei ‘I Knew You Were Trouble’ al cântăreței Taylor Swift, se va alătura, astfel, unei distribuții din care mai face parte Timothy Dalton, Josh Hartnett și Eva Green. Serialul va avea premiera în primăvara anului 2014, potrivit sursei citate.

Controversatul personaj Dorian Grey (un tânăr artistrocrat londonez, care și-ar vinde sufletul pentru a rămâne veșnic tânăr și care, prin intermediul unui tablou misterios, reușește să facă asta) a mai fost jucat de Ben Barnes în 2009 și de Stuart Townsend în 2003.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava