Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de astăzi, în spitalele sucevene sunt internaţi 375 de pacienţi Covid, cu 24 mai mulţi comparativ cu ziua de sâmbătă. Pe lângă cei 375 de pacienţi, în spitalele din judeţ mai sunt 19 persoane suspecte de Covid-19.

Potrivit Prefecturii Suceava, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 31 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 20 persoane.

Din totalul celor 600 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 171 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 15 pacienți sunt în zona tampon și 414 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 171 pacienți diagnosticați Covid-19, 3 prezintă forme ușoare, 74 au forme medii ale bolii, 77 sunt cu forme grave şi 17 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (14 pacienți ventilați non – invaziv și 1 pacient intubat, ventilat invaziv)

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 338 paturi libere, din care 28 pentru pacienți Covid-19, 295 în sectorul non-Covid și 15 pentru zona tampon.    La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Judeţean nu sunt paturi disponibile pentru pacienţii Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 91 pacienți diagnosticați cu Covid-19(89 persoane cu forme medii și 2 cu forme critice), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus. La unitatea ATI Covid sunt internați doi pacienți, nefiind locuri disponibile.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 28 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (5 pacienți cu forme ușoare, 18 pacienți cu forme medii și 5 pacienți cu forme grave), o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați 38 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (20 pacienți cu forme ușoare și 18 pacienți cu forme medii) și două persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 22 pacienți diagnosticați cu Covid-19(11 cu forme ușoare și 11 cu forme medii), fiind liber un loc în sectorul Covid.

În Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internați 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19(forme medii), fiind libere 3 locuri în sectorul Covid.

În lupta anticovid s-a alăturat şi Spitalul Municipal Fălticeni, unde internați 5 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (forme medii), fiind libere 5 locuri în sectorul Covid.

Spitalul Municipal Fălticeni a început să interneze pacienţi Covid. Numărul pacienţilor cu noul coronavirus din spitalele sucevene a crescut la 375, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava