Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderul județean al PSD, senatorul Ioa  Stan, a înaintat astăzi o interpelare noului ministru al sănătății, Nelu Tătaru, prin care îi cere alocarea celor 5 milioane de euro necesari achiziționării de aparatură medicală pentru punerea în funcțiune a noului spital din Fălticeni, subliniind faptul că acordurile cu furnizorii sunt deja finalizate și că tot ce mai trebuie pentru ca spitalul să deservească locuitorii județului Suceava sunt banii respectivi. Stan îi transmite ministrului să aibă în vedere faptul că eventualul refuz al guvernului actual de a oferi suma menționată în regim de urgență ”reprezintă în contextul actual o lipsă de responsabilitate și o nepăsare crasă la adresa sucevenilor”.

”Țineți cont că vârful epidemiei încă nu a fost atins și orice întârziere în alocarea sumei respective, va reprezenta o mare pată pe obrazul autorităților”

 ”Având în vedere vizita de lucru pe care ați făcut-o săptămâna trecută în județul Suceava, când ați ajuns inclusiv la noul spital din Fălticeni și pentru că v-ați exprimat atunci intenția de a face toate demersurile pe care la acea dată, în calitate de secretar de stat, le aveați la dispoziție pentru ca suma necesară achiziționării de aparatură medicală să fie alocată cât mai repede, considerăm că acum, în calitate de Ministru al Sănătății, aveți posibilitatea de a rezolva acestă chestiune pentru totdeauna. Înțelegem că la timpul respectiv decizia nu vă aparținea, dar acum puteți tranșa acestă situație, puterea de decizie aparținându-vă în totalitate. De asemenea vă amintim că tot dumneavoastră, cunoscând realitatea din teren, ați fost cel care a avansat atunci propunerea ca spitalul de la Fălticeni să devină,  în timpul acestei pandemii, spital de sprijin pentru cazurile non-Covid 19, idee deosebit de bună având în vedere problemele cu care se confruntă acum unitatea spitalicească județeană.

Drept urmare a celor prezentate mai sus, vă rugăm să dați curs solicitării noastre de a aloca cele 5 milioane de euro necesari achiziționării de aparatură medicală, subliniind faptul că acordurile cu furnizorii sunt deja finalizate și că tot ce mai trebuie pentru ca noul spital de la Fălticeni să deservească locuitorii județului Suceava sunt banii respectivi.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că eventualul refuz al guvernului actual de a oferi suma menționată în regim de urgență reprezintă în contextul actual o lipsă de responsabilitate și o nepăsare crasă la adresa sucevenilor. Țineți cont că vârful epidemiei încă nu a fost atins și orice întârziere în alocarea sumei respective, va reprezenta o mare pată pe obrazul autorităților”, a spus Ioan Stan în interpelarea către Nelu Tătaru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava