Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Cine a zis că toate fiţele s-au strâns la Hollywood s-a înşelat amarnic! Nu toate vedetele americane sunt înconjurate de o armată de servitori, menajere, bone şi asistenţi personali. Lionel Richie, Alec Baldwin, Dwayne Johnson şi Alicia Silverstone nu se dau înapoi să pună mâna la treabă, notează click.ro.

Locuiesc în vile luxoase şi au milioane de dolari în conturi, însă atunci când vine vorba de familie, starurile internaţionale lasă la o parte fiţele şi se apucă să facă până şi muncile de jos.

Cântăreţul Lionel Richie, în vârstă de 72 de ani, a revenit la vila lui din Los Angeles după vacanţa de o lună petrecută cu familia în Italia şi Grecia. El a postat recent o fotografie în care apare cu o drujbă specială pentru boscheţi. Richie a povestit că nu apelează la serviciile unui grădinar profesionist pentru că adoră la nebunie să ”facă forme în gardul viu”.

Alec Baldwin, de 63 de ani, nu se dă înapoi de la munca de jos. Hilaria Baldwin, 37 de ani, a postat o fotografie cu soţul ei în timp ce îşi pregăteşte ustensilele pentru a curăţa piscina de la vila lor din Hamptons, New York. Cei doi evită să îşi cheme la muncă angajaţii pentru a nu îi expune unei posibile contaminări cu virusul ucigaş pe cei şase copii ai lor, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/staruri-la-hollywood-sclavi-la-ei-acasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava