Stela Acatrinei a fost numită preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţeane Suceava. Aceasta filială a fost condusă de soţul Stelei Acatrinei, Gheorghe Acatrinei, acesta decedând la sfârşitul lunii trecute.
Numirea Stelei Acatrinei în această funcţie a fost anunţată de secretarul general al PRM, Corneliu Ciontu. Stela Acatrinei conduce astfel organizaţia PRM Suceava – aripa Gheorghe Funar, în condiţiile în care în cursul zilei de joi, la Suceava a avut loc o conferinţă de presă susţinută de un alt preşedinte interimar al organizaţiei Suceava, Saveta Ionesi. Aceasta a acuzat faptul că nu se poate folosi de sediul PRM din Suceava, de pe strada 6 Noiembrie, motiv pentru care s-a apelat la un executor judecătoresc. Întrebată ce părere are despre afirmaţiile Savetei Ionescu, Stela Acatrinei a declarat că aceasta spune „lucruri trăznite”. Stela Acatrinei a spus că nu cunoaşte pe nimeni cu acest nume în PRM Suceava. Ea a arătat că adevărata conducere a PRM a fost stabilită la Congresul Partidului de la Alba Iulia, când au fost validate şi toate conducerile organizaţiilor judeţene. Stela Acatrinei a declarat că la acel congres, în funcţia de preşedinte al PRM Suceava a fost confirmat Gheorghe Acatrinei. Mai mult, actualul lider interimar al PRM Suceava a spus că spaţiul în care funcţionează organizaţia judeţeană este trecut în acte pe numele partidului, dar a fost achiziţionat din banii personali ai fostului său soţ, Gheorghe Acatrinei. „Atunci când se vor termina toate procesele pe care domnul fost preşedinte Corneliu Vadim Tudor le-a intentat şi se va decide că noi vom fi cei care am fost şi suntem, se va vedea că sediul este al nostru. Poate doamna, pe care nu ştiu cum o cheamă pentru că nu am auzit de ea în judeţul Suceava, are la PP-DD un sediu, partid din care a plecat”, a afirmat Stela Acatrinei.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
  • http://SiteWeb... Huzu

    @Coteţ_Dany
    Mârlane,nu ţi-e ruşine sa vorbeşti aşa cu o femeie in vârstă,aflată in doliu? Se pot spune multe despre PRM,despre marirea si decaderea lui Vadim Tudor, dar nimeni nu poate pretinde ca familia Acatrinei face parte dintre aceia carora le-a profitat politica… Sunt oameni care au dat,nu au luat,au avut si o drama personala pe care nu o evoc aici pentru ca voi murdariti tot cu voma pedelista… Sigur,nu sunt ca voi,au ctitorit biserici nu temple ale ratacitilor,nu vorbesc aceeasi limba adica cea a banului,dar pe ce te bazezi tu – pe faptul ca o femeie lovita de soarta nu citeste ce scrie un bou ca tine pe forumuri ca sa-ti raspunda,ca la vite,cu biciul?

  • http://SiteWeb... Cotlet dany

    Gata doliul coana-mare?De politica iti arde tie cand mosul nici nu s-a racit bine , sau cauti tineret???

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava