Concert pascal
MOPAN Suceava

Steven Tyler (70) este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai genului rock şi solistul formaţiei Aerosmith, care continuă să umple marile stadioane ale lumii, după mai bine de 40 de ani de la înfiinţare. Precum orice vedetă rock şi confirmând oarecum stereotipul potrivit căruia rockerii petrec exagerat, au o viaţă agitată şi mereu o iubită mai tânără la braţ, Steven Tyler şi-a trăit din plin anii de glorie, dar nici la bătrâneţe nu o duce deloc rău. În urmă cu câteva zile şi-a făcut apariţia, la un eveniment de la Hollywood, însoţit de iubita cu 40 de ani mai tânără şi cu două dintre fiicele sale, potrivit click.ro.

Steven Tyler, ajuns la 70 de ani, continuă să trăiască fiorii iubirii alături de Aimee Preston, în vârstă de 30 de ani. În ciuda diferenţei de 40 de ani existentă între ei doi, cuplul pare să nu pună preţ pe ani, ci pe experienţele pe care le trăiesc împreună. Semn că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei doi, Steven le-a prezentat-o fiicelor sale pe cea care i-a furat inima. Mai mult decât atât, miercuri, 18 septembrie, Steven a participat la premiera unui film la Hollywood alături de iubita sa şi două dintre fiice, frumoasa Liv Tyler şi Chelsea, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/steven-tyler-gesturi-tandre-cu-iubita-mai-tanara-cu-12-ani-decat-propria-fiica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava