Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a XX-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin a programat pentru CSU Suceava duelul studențesc cu CSU Târgoviște. Așa cum era de așteptat, diferența de valoare și-a spus cuvântul și sucevenii s-au impus la final cu 36-18 (18-8).
Antrenorul Răzvan Bernicu a folosit la această partidă tot lotul pe care l-a avut la dispoziție în dorința de a aduce la forma titularilor și handbaliștii care au evoluat mai puțin. Dacă în prima repriză gazdele au reușit opt goluri, în partea secundă ei s-au ”pierdut” pur și simplu în ”vârtejul” contraatacurilor sucevenilor. În consecință, în ultimele 30 de minute de joc ei au înscris doar de cinci ori!
Pentru CSU Suceava în partida cu CSU Târgoviște au evoluat: Spiridon, Manea – Burlacu (5), I.Tcaciuc (2), Costea (2), Petrea (5), Preda (6), Vele (2), Velea (1), Alexa (2), Rareș Bursuc (3), Cristi Bursuc (2), L.Acatrinei (2), Oprea (2), Baican (2).
Următorul meci oficial pentru CSU Suceava va fi abia pe 17 aprilie, formația suceveană stând etapa viitoare, pentru ca apoi campionatul să fie întrerupt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava