Concert pascal
MOPAN Suceava

Interes deosebit în tribunele stadionului ”Areni” din Suceava pentru meciul din etapa a XXII-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal dintre echipa locală Rapid și mult mai galonata Rapid București. Atmosfera frumoasă realizată de iubitorii fotbalului sucevean a fost întreținută și de o consistentă galerie a giuleștenilor care a încercat fără prea mult succes și niște ”giumbușlucuri”.
Fără câteva piese de bază în primul unsprezece, Dudea, Boiciuc, Velescu și Edi Sandu, Rapid Suceava a încercat să stea la ”cutie” și să riposteze pe contraatac. Spre satsifacția tehnicienilor suceveni și a publicului spectator, ”calculele” s-au confirmat și echipa gazdă a încheiat la egalitate, 0-0, disputa cu liderul la zi al seriei I, Rapid București.
În chiar debutul partidei, un suporter rapidist, ”undercover” în galeria suceveană, a pătruns pe teren cu un steag ”capturat” de la susținătorii formației gazdă. Jandarmii suceveni l-a ”reperat” pe ”aventurier”, care este un tânăr din Vâlcea și l-au amendat cu 500 de lei, el având și interdicție un an pe stadioane. Pentru a lămuri problemele, jandarmii suceveni au mai amendat cu 150 de lei încă trei suporteri rapidiști care s-au suit pe garduri.


Prima repriză a fost una de luptă, mijlocul sucevenilor cu tinerii Dănilă și Aeroaiei pe post de ”închizători”, contrând jocul imaginativ al jucătorilor bucureșteni. Nu s-au consemnat mari ocazii de gol, dar disputele pentru balon au fost foarte aprige.
Cea mai mare situație de a marca pentru Rapid București s-a consumat în minutul 60 când șutul lui Raul Costin a întâlnit transversala porții apărate de suceveanul Hânțescu. Goalkeeper-ul formației gazdă a fost la post până la finalul celor 90 de minute de joc încâlcit și lipsit de spectaculozitate și atunci când el a fost depășit, Sfrijan a respins de pe linia porții.
A fost așadar egal, 0-0, după 93 de minute de joc în duelul dintre Rapid Suceava și Rapid București. Oaspeții nu au ”rupt gura târgului”, gazdele și-au atins obiectivul imediat propus. Deși nu a pierdut patru jocuri consecutive, gruparea suceveană încă nu a reușit să câștige niciun meci încă în 2016. Etapa viitoare, care se va disputa miercuri 23 martie, Rapid Suceava va sta, pentru ca sâmbătă 26 martie ea să joace din nou pe ”Areni”, de această dată cu Academica Clinceni. Atunci va fi probabil o șansă bună pentru elevii antrenorului Costel Ilie de a realiza prima victorie din acest an.

Rapid Suceava: Hânţescu – D. Bălan, D. Ciobanu, Sfrijan, Semeghin (cpt.) – Golofca (Mateiciuc ’83), Dănilă, Aeroaiei, G. Apostol (Gheorghiciuc ’72) – I. Plămadă, M. Negru (Tudorache ’78).
Rezerve neutilizate: Niga – Jitariuc, Vornicu, T. Galan.
Antrenor: Costel Ilie

Rapid Bucureşti: Drăghia (cpt.) – Kusnir, Robuste, Fran Cruz, Fota – R. Costin, Luque – Tudoran (G. Ganea ’76), N’Koyi (Potecea ’85), I. Popa (M. Martin ’59) – V. Morar.
Rezerve: Botaş – Avrămia, Raiciu, N. Vasile.
Antrenor: Dan Alexa

Rezultate consemnate în etapa a XXII-a a seriei I:
ACS Berceni – CS Balotești    2-2
Gloria Buzău – Dunărea Călărași    0-4
SC Bacău – Ceahlăul Piatra Neamț    3-0
Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni    1-0
Oțelul Galați – Farul Constanța    2-5
Rapid CFR Suceava – Rapid București    0-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava