Concert pascal
MOPAN Suceava

Iriana Cuconu ( Iriana Adnana ) – 20 ani, studentă la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și Georgiana Strugariu – 19 ani, studentă în anul I la Bartlett School of Architecture UCL sunt din Suceava. Ambele participă la o expoziție caritabilă organizată de Asociația Potaissa Art, dedicată lui Horațiu Lazăr, un tânăr din Turda care a suferit un accident în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos.

Iriana și Georgiana, împreună cu colegii lor: Ciprian Moraru, Dragoș Bota, Andreea Ștefănescu, Sîrbu Ioan Alexandru, Dragoș Pleșa, Andrei Iliesi. au reușit să organizeze evenimentul „exPOVESTE”, fiind expozanții unor lucrări autentice, care merită aprecierea tuturor.

”Teatru și film.

Se îmbină perfect și sunt parte din ea. Cu o personalitate puternică și interesantă, Iriana Adnana a dorit să participe la expoziția caritabilă organizată de Asociația Potaissa Art.

Când am primit vestea asta, m-am bucurat extrem de tare, pentru că mă așteptam ca lucrările ei să fie nemaipomenite. Îți mulțumim din suflet, Iriana! Sperăm să vedem lumea prin ochii tăi cât de des posibil!”

” Geometrizarea figurilor din viața de zi cu zi conturează profilul inedit al lucrărilor ei. Spre bucuria noastră și a voastră, Georgiana Strugariu este parte din exPOVESTE, expoziție care unește omul cu arta și care depășește barierele contextului actual. Îți mulțumim!!”

Acesta sunt textele despre tinerele artiste din Suceava ( primul – Iriana, al doilea – Georgiana), care se află în evenimentul postat de Asociația Potaissa Art: https://www.facebook.com/events/217769026468075/?active_tab=discussion

Când Suceava se poate mândri cu tineri precum Iriana Cuconu ( Iriana Adnana ) sau Georgiana Strugariu, restul țării se bucură de valorile pe care aceștia le promovează!

Suceava se mândrește cu Iriana și Georgiana!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava