Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 20 decembrie polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigarete de provenienţă extracomunitară, ocazie cu care au fost efectuate un număr de 7 percheziții domiciliare pe raza județului Suceava.

Cu această ocazie a fost identificată și ridicată cantitatea totală de 55.460 bucăți țigarete, de diferite mărci, de proveniență extracomunitară, în valoare de cca. 41.595 lei. De asemenea, în cadrul activităților procedurale au fost indisponibilizate un autoturism și o autoutilitară, în valoare totală de cca. 73.800 lei. În urma activităților întreprinse, o femeie a fost reținută pentru de 24 de ore, aceasta fiind introdusă în C.R.A.P din cadrul I.P.J. Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  „contrabandă”, ce va fi soluționat procedural.

Suceveancă de 24 de ani cap al unei rețele de contrabandă cu țigări băgată la arest pentru 24 de ore. Șapte percheziții domiciliare pe raza județului. Țigări și mașini confiscate în valoare de 115.000 de lei, 6.7 out of 10 based on 21 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (21 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava