Poliţişti din cadrul I.P.J. Suceava au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, din care 6 mandate pe raza județului Suceava și un mandat pe raza județului Dâmbovița, fiind vizate persoane implicate în traficul cu țigarete de proveniență extracomunitară.

În urma activităților întreprinse, în 5 dintre cele 7 locații percheziționate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 21.640 bucăți țigarete de proveniență extracomunitară, de diferite mărci, prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului prin deținerea cantității susmenționată, fiind de aproximativ de 14.066 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, iar în urma probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 46 de ani şi a unei femei de 41 de ani, aceşia fiind introduşi în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Suceava.

Doi traficanți de țigări băgați în arestul IPJ Suceava în urma unor  ample percheziții domiciliare pe raza județului Suceava  , 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava