Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanul Ioan Cristian Șologon a numit în funcția de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Social democratul Cristian Șologon va ocupa această funcție în urma unei decizii a premierului României, Mihai Tudose. Cristian Șologon are 45 de ani, este de profesie inginer și are două mastere, unul în administrație publică, la Facultatea de sociologie și asistență socială din cadrul Universității București și unul în management politic, la Institutul Academic „Ovidiu Șincai” București. De asemenea, Șologon a absolvit cursurile Agenției Naționale pentru Funcționari Publici pentru a obține statutul de înalt funcționa public.
În trecut, Cristian Șologon a ocupat funcțiile de director al Agenției Județene pentru Ocupare a Forței de Muncă, director de cancelarie al prefectului județului Suceava sau de consilier al președintelui Consiliului Județean.
În actualul Guvern, județul Suceava mai este reprezentat de secretarul de stat în cadrul Ministerului Mediului, Eugen Uricec și de subsecretarul de stat în Ministerul Sănătății, dr. Tiberius Brădățan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava