Concert pascal
MOPAN Suceava

Locuitorii municipiului Suceava care deţin autovehicule electrice sunt invitaţi să vină la primărie ca să-şi facă formele legale pentru a primi cardurile necesare pentru alimentarea maşinilor de la punctele de încărcare electrică ale municipalităţii.

Anunţul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harşovschi în urma şedinţei comandamentului de lucru de marţi dimineaţă de la primărie. Harşovschi a declarat că până la finele acestei luni în oraş vor fi funcţionale 28 de puncte de încărcare ale maşinilor electrice construite în cadrul unui proiect finanţat cu fonduri elveţiene.

„Până la finele lunii noiembrie punctele de încărcare vor fi funcţionale pentru ca sucevenii să-şi poată alimenta maşinile. Îi rugăm pe oameni să vină la primărie pentru a-şi face formele legale să primească cardurile pentru a putea încărca maşinile electrice. Vor fi funcţionale 28 de puncte de încărcare. Sperăm să avem cât mai multe maşini electrice în oraş”, a spus viceprimarul. Şi Primăria municipiului Suceava se dotează cu maşini electrice prin programul finanţat cu fonduri elveţiene. Primul lot de 11 vehicule şi 2 furgonete va fi livrat municipalităţii până la finele acestei luni de către societatea Grădinariu Import Export SRL. Al doilea lot de autoutilitare câştigat la licitaţie de aceeaşi firmă este sub semnul întrebării întrucât s-au înregistrat contestaţii. Autoutilitarele, o autocisternă şi o automăturătoare sunt necesare Direcţiei Domeniului Public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava