Concert pascal
MOPAN Suceava

Mihai Trăiastriu s-a cuminţit brusc după ce s-a înscris în cursa pentru Eurovision şi a renunţat să mai publice pe toate conturile lui de socializare pozele în chiloţi. Criticat pentru că îşi arată părţile intime pe Internet, artistul a explicat că a recurs la astfel de imagini nu doar pentru a-şi câştiga notorietatea pierdută, ci şi pentru că ar fi semnat un contract cu o firmă de lenjerie pentru bărbaţi, potrivit click.ro.

„A fost o nebunie pe care acum o regret, dar am vrut să fiu băgat în seamă. În plus am luat şi bani pentru asta. Am semnat un contract cu o firmă de underwear şi mi-au dat 10.000 de euro să pozez în 23 de perechi de chiloţi. Mi-am asumat, am zis că a fost un job. Pentru fanii mei a fost o nebunie, dar trebuie să înţeleagă că acest capitol s-a încheiat. Eu sunt un băiat cuminte”, s-a scuzat Mihai Trăistariu la „X-tra Night Show”, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/suma-fabuloasa-pe-care-mihai-traistariu-sustine-ca-ar-fi-primit-o-ca-sa-pozeze

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava