Concert pascal
MOPAN Suceava

Click! îți spune ce sumă uriașă au primit angajații lui Dietrich Mateschitz, înainte ca omul de afaceri să moară. Fondatorul companiei Red Bull a cerut ca toți lucrătorii săi din Austria să primească un bonus consistent, în loc de „un ultim mulțumesc”.

Cel mai bogat om din Austria a murit luna trecută în urma unei lupte îndelungate cu cancerul. Dar înainte să se stingă din viață, Dietrich Mateschitz a făcut un ultim gest memorabil.

Astfel, mii de angajați Red Bull au primit pe lângă salariul pe luna octombrie și un bonus de 3.000 de euro. Potrivit presei locale, miliardarul ar fi purtat întotdeauna un respect profund angajaților lui.

Dietrich Mateschitz s-a născut pe 20 mai 1944. Austriacul a dat lovitura în 1987, atunci când a lansat binecunoscuta băutură energizantă Red Bull. Se pare că descoperise preparatul la barul unui hotel din Hong Kong.

Miliardarul a spus întotdeauna că datorează succesul efortului angajaților, pe care i-a plătit întotdeauna foarte bine, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/suma-uimitoare-data-bonus-de-dietrich-mateschitz-2218596.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava