Cătălin Moroşanu (30 de ani) este cel mai tare din jungla africană. După 21 de zile petrecute în tabăra de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, luptătorul a fost încoronat rege, informează click.ro. În finală, cel supranumit „moartea din Carpaţi s-a luptat cu Dorian Popa şi Ruby. Nu mai încape îndoială că publicul l-a plăcut pe Cătălin Moroşanu (33 de ani). Nu a făcut el senzaţie în primele ediţii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar a câştigat teren mai târziu.

Cătălin Moroşanu s-a remarcat  de departe la proba la care a fost „îngropat de viu”, notează sursa citată. Moartea din Carpaţi” şi-a văzut moartea cu ochii. La una dintre provocările junglei, luptătorul a trecut prin scene terifiante, după ce fost sigilat într-un sicriu. A cântat „nu mi-e frică de bau-bau” în timp ce pe faţa lui se plimbau în voie şobolanii. La un moment dat s-au strâns atât de mulţi, încât Moroşanu era acoperit în totalitate de rozătoare. În timp ce fredona diferite cântece ca să scape de frică, luptătorul s-a trezit cu …coada unui şobolan direct în gură.

Moroşanu a mâncat lucruri de-a dreptul scârboase, dar nu a putut să bea cocktail-uri făcute din diferite ciudăţenii. Morosanu a servit testicule de taur, rât de porc şi maţe de struţ.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-castigator-e-catalin-morosanu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava