Concert pascal
MOPAN Suceava

Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, iese din București și ajunge în toată țara. Super își dorește să încurajeze adolescenții din toată țara să facă filme și să se uite la filme. Tocmai de aceea avem nevoie de ambasadori voluntari ai festivalului, care să ne reprezeninte în diverse zone ale țării, promovând campania de înscriere a filmelor și organizând evenimente marca Super (proiectii de film, ateliere, retrospective etc).

Dacă ești pasionat de cinematografie și crezi în (Super) puterea adolescenților de a face filme, credem că este sarcina perfectă pentru tine. Reprezentanții Super vor primi adeverințe de voluntari ai festivalului și vor fi invitați la ediția a 5-a, în mai, fiindu-le asigurat transportul până în București, unde vor putea cunoaște comunitatea de voluntari, regizori și interni Super- și participa gratuit la evenimentele festivalului.

Ambasadorii Super trebuie să aibă între 14 și 19 ani, să fie din afara Bucureștiului și să fie dispuși să acorde timp constant lucrului pentru festival. Dată limită pentru înscriere: 17 noiembrie 2016. După trecerea de prima selecție (formularul), persoanele selectate vor avea un interviu pe Skype cu un reprezenant Super.

ÎNSCRIE-TE AICI: http://tinyurl.com/superambasadori

Super este primul și singurul festival din România unde se proiectează filme făcute de adolescenți. La Super au loc, în afară de proiecții: ateliere, concerte, expoziții și cursuri de film, toate încurajând arta făcută de tineri.

Prima ediție Super a avut loc la Cinema Studio în iunie 2013, cu 7 scurt-metraje realizate de 5 tineri regizori, o echipă de 3 oameni și un public de 100 de persoane.

De atunci, festivalul a evoluat considerabil!

În mai 2016 a avut loc ediția a 4-a, la Cinema Elvira Popescu. Cu 50 de scurt-metraje, numeroase ateliere (un masterclass de 3 zile despre filmul independent românesc, cursuri practice de film, un workshop de fotografie) și 4 proiecții Super Warm-Up, la care adăugăm expoziția de artă suprarealistă și cele două zile de concerte din cadrul festivalului propriu-zis, Super a strâns un public de peste 1000 de persoane. Echipa a avut 14 organizatori, 16 interni și voluntari. Vrem ca Super să ajungă la tinerii din toată țara!

Festivalul e organizat de tineri, cu puțini adulți implicați – s-a născut din dorința unor regizori adolescenți de a avea un loc unde să își arate filmele, unde să se exprime. Super încurajează artele vizuale în liceele româneşti, mai ales în contextul lipsei de educație cinematografică.

Contact:

superfestival@outlook.com

www.superfestival.ro

www.facebook.com/superadolescentii

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava