Concert pascal
MOPAN Suceava

Războinica Mellina și faimosul Cătălin Moroșanu au revenit în țară sâmbătă, 17 aprilie, după ce au fost eliminați de la “ Survivor România”. Mellina a fost așteptată de cei dragi la aeroport, inclusiv de Musty, dar și de Maria de la Războinici, notează click.ro.

Cântăreața, despre care s-a speculat că ar fi avut chiar o relație cu Musty la “Survivor”, a fost vizibil emoționată să-i revadă pe cei doi foști colegi după cele trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Artista a fost nominalizată împreună cu Sorin și a fost eliminată din competiție, în urmă cu aproape o săptămână.

Eliminarea lui Cătălin Moroșanu din competiția “Survivor România” a fost ca un șoc pentru ambele echipe din concurs. Fostul concurent din echipa Faimoșilor a fost așteptat la aeroport de cei dragi, de soție, dar și de Bogdan Mocanu, bunul prieten al lui Jador. “Mă simt foarte bine, am o primire extraordinară și nu mi-au spus nimic. Iubesc România din toată inima, să nu mai văd în viața mea nisip și palmieri. Numai la munte mă duc anul ăsta.”, a spus Moroșanu, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-mellina-si-catalin-morosanu-surprize-la-revenirea-tara-cine-i

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava