Concert pascal
MOPAN Suceava

Încă de la începutul competiției din Republica Dominicană, solistul Kamara, de la trupa Alb Negru, și-a arătat susținerea totală pentru Războinicul Musty Camara, nimeni altul decât fratele său. Și după eliminarea de duminică seara, Kamara a găsit cuvintele potrivite pentru a-i ridica fratelui moralul, notează click.ro.

Musty Camara (39 de ani) de la Survivor România 2021 și cântărețul Kamara de la Alb Negru sunt frați, iar povestea lor de viață a făcut înconjurul Internetului. În ediția de duminică seara a emisiunii Survivor România, Musty și-a luat „adio” de la junglă și de la colegi. A ajuns la votul publicului după ce a fost nominalizat de Albert Oprea și a părăsit competiția.

Imediat după eliminarea fratelui său, Kamara și-a arătat susținerea, prin intermediul unui mesaj, pe Instagram. „Sunt mândru de tine, fratele meu mai mic. Ești un adevărat Războinic, un supraviețuitor”, a scris Kamara, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/survivor-2021-mesajul-lui-kamara-pentru-fratele-sau-musty-dupa-eliminare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava