Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 29 mai  ora 17.42, Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie de 83 de ani despre faptul că o persoană i-a sustras borseta în timp ce mergea pe stradă.

S-a constituit echipa operativa complexă din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Rădăuți, care a efectuat activități investigative și de cercetare penală, stabilind că la data de 22.06.2022, în jurul orei 17.35, persoana vătămată în vârstă de 83 de ani, s-a deplasat pe raza municipiului Rădăuți, iar la un momemt dat aflându-se pe o stradă din localitate asimțit cum din spate o persoană, a prins borseta pe care o avea agățată de mâna dreaptă și a smuls-o, după care a fugit.

În interiorul borsetei femeia avea un portofel, cheile de la locuință și suma de aproximativ 400 lei.

Din investigațiile efectuate, s-a stabilit că persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii este un tânăr de 16 ani din localitate.

Acesta a fost identificat și s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penalepentru săvârşirea infracțiunii de „tâlhărie”, prev. și ped. de art. 233 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 113 alin. (3) din Codul penal.

Prin ordonanța din data de 23.06.2022, s-a dispus reținerea inculpatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, cu privire la infracțiunea de „tâlhărie”, prev. și ped. de art. 233 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 113 alin. (3) din Codul penal cauza urmând a fi soluționată procedural de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Rădăuți sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava