Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, polițiștii au dispus imobilizarea unei motociclete și întocmirea unui dosar penal pentru un tânăr bănuit că a condus motocicleta sub influența substanțelor interzise și fără permis. La data de 17 februarie în jurul orei 01.20, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce se aflau pe raza cartierului Burdujeni, pe strada Calea Unirii, au observat un motociclu care se deplasa pe strada Calea Unirii, spre Burdujeni Sat, a cărui plăcuță de înmatriculare nu se observa. S-a procedat la oprirea motociclului și i s-a solicitat conducătorului motociclului să prezinte atât documentele personale cât și ale motocicletei. Acesta a prezentat cartea sa de identitate, menționând faptul că restul documentelor se afla acasă.

Conducătorul motociclului a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 22 ani, din orașul  Gura Humorului, fără forme legale în Suceava, iar în urma interogării bazelor de date specifice s-a constatat faptul că figurează cu dreptul de a conduce suspendat, permis de conducere reținut. De asemenea, motociclul în cauză figurează cu I.T.P-ul expirat și nu are o poliță RCA valabilă, motiv pentru care s-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto conf. OUG 195/2002 și respectiv Lg.132/2017, iar ca măsura complementară s-a dispus reținerea plăcuței de înmatriculare și imobilizarea vehiculului. Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul afișând o concentrație de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, au fost solicitați lucătorii din cadrul Biroului Rutier Suceava în vederea testării acestuia cu aparatul de detectare a substanțelor interzise. În urma testării au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul de 22 ani fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe psihoactive”, cercetările fiind continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Rutier”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava