Concert pascal
MOPAN Suceava

În noaptea de joi spre vineri, un echipaj din cadrul Poliției Marginea, în timp ce efectua serviciul de patrulare, supraveghere și control al traficului rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN17A, pe raza localității Sucevița.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani din comuna Straja, acesta fiind singur în vehicul. Având în vedere că tânărul avea un comportament suspect și agitat, polițiștii au procedat la efectuarea unui control amănunțit al habitaclului vehiculului, în zona din spate fiind identificat un loc special amenajat, mascat, în care se aflau 4.990 pachete țigări de proveniență extracomunitară.

După efectuarea cercetării criminalistice și a actelor procedurale, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. De asemenea, cantitatea de țigarete a fost confiscată iar vehiculul a fost indisponibilizat.

 

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și identificării unor eventuale conexiuni infracționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava