Concert pascal
MOPAN Suceava

Postul de Poliție Frătăuții Noi a fost sesizat recent prin plângere de către un minor de 16 ani din com. Frătăuții Noi, despre faptul căpe data de 12 august, în jurul orelor 15.30, în timp ce se afla în incinta unei unități de alimentație publică de pe raza comunei persoane necunoscute i-au sustras telefonul mobil, creându-i astfel un prejudiciu în valoare de 750 lei.

Vineri, 24 august, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea  furtului, respectiv un tânăr de 23 ani din com. Frătăuții Noi, iar telefonul mobil a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat și a consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți s-a dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt” și reținerea acestuia  pe o perioadă de 24 ore.

Suspectul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt  continuate de către Postul de Poliție Frătăuții Noi pentru stabilirea întregii actrivități infracționale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava