Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 25 august, în jurul orelor 03:40, un tânăr de 19 ani din orașul Cajvana se deplasa pe D.C 43 din localitate către centrul orașului la volanul autoturismului.

Circulând pe un sector de drum în rampă și în curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei, a pătruns pe sensul opus de mers și a acroșat gardul de beton al unui imobilul.

În urma impactului au rezultat avarii la autoturismul implicat, distrugerea gardului de beton precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerului de 27 de ani din aceeași localitate care ocupa locul pasagerului din dreapta față.
Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,78 alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” și “conducerea pe drumurile a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere cu o alcoolemie mai mare de 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava