Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată vineri ndespre faptul că, la o unitate medicală din localitate s-a prezentat o tânără de 20 de ani din comuna Crucea, victima unui accident rutier produs la 29.08.2019.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 29.08.2019, jurul orei 18.39, în timp ce conduce autoturismul pe DC 78A din comuna Crucea, având alte preocupări în timpul mersului, un bărbat de 23 de ani din comuna Crucea a pătruns pe marginea carosabilului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de metal din dreptul unui imobil.
Întrucât după producerea accidentului, atât conducătorul auto cât și pasagera din autoturism nu au suferit leziuni, aceștia s-au deplasat la domiciliu, iar în dimineața zilei de 30.08.2019, bărbatul s-a prezentat la postul de poliție pentru întocmirea actele de constatare.
Ulterior, în seara zilei de 30.08.2019, întrucât acuza dureri, tânăra de 20 de ani s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava