MOPAN Suceava

În week-end, Iulius Mall Suceava continuă seria evenimentelor îndrăgite de clienți. Târg Handmade, atelier de creație pentru copii și sesiuni gratuite de dans se regăsesc pe agenda sfârșitului de săptămână, la Iulius Mall.
De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 ianuarie 2017, cei care iubesc articolele unicat sunt așteptați la o nouă întâlnire cu artizanii iscusiți, la Iulius Mall. Coliere, cercei, brățări, broșe și alte podoabe realizate prin tehnici inedite, care impresionează prin unicitatea și simplitatea lor, sunt propunerile expozanților pentru doamnele și domnișoarele pasionate de bijuterii. În oferta târgului vor fi și accesorii de păr, piese vestimentare, genți, pălării, vaze decorative, cutii și cufere din lemn, cosmetice naturale și multe alte obiecte lucrate manual.
Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, prichindeii au liber la activitatea creativă preferată. Specialiștii Creativ&Deco au o nouă propunere pentru cei mici, care să le pună în valoare imaginația și îndemânarea. De această dată, vor realiza plăcuțe cu numele lor, decorate cu flori, mărgele și alte accesorii. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, iar decorațiunile le vor fi oferite micilor artiști.

Duminică este zi cu dans, la Iulius Mall. De la ora 17.00, la parter se vor auzi ritmuri latino. Clienții vor fi invitați la dans de profesioniștii Salsa Family, alături de care vor învăța mișcările de salsa, bachata și merengue.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava