• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Iulius Mall Suceava se anunţă un nou sfârşit de săptămână distractiv. Cei care vor să îşi completeze colecţiile de articole lucrate manual sunt invitaţi la un târg dedicat lor, iar prichindeii se vor amuza participând la activităţi recreative.

Artizanii iscusiţi din Suceava îşi dau o nouă întâlnire la parterul Iulius Mall, în perioada 10 – 12 octombrie 2014, spre încântarea pasionaţilor de obiecte lucrate cu multă migală. Târgul de Handmade îi va întâmpina pe clienţi cu cele mai interesante creaţii: bijuterii din pietre semipreţioase, materiale textile, lemn sau piele, accesorii vestimentare şi genţi croşetate, decoraţiuni realizate prin tehnici inedite, tablouri, papioane şi multe alte piese irezistibile. Evenimentul reprezintă un prilej pentru ca artiştii handmade să îşi etaleze imaginaţia şi măiestria, iar clienţii vor putea alege obiecte unicat, pentru a le oferi cadou sau pentru a îmbogăţi propria lor garderobă.

Sâmbătă, de la ora 15.00, în zona magazinelor pentru copii se va desfăşura o nouă sesiune a atelierul de creaţie vestimentară pentru păpuşi. Fetiţele iscusite la cusut vor învăţa cum să realizeze noi piese de îmbrăcăminte pentru cele mai bune prietene ale lor. Sub îndrumarea specialiştilor, participantele vor înfrumuseţa rochiile cu paiete, mărgeluţe, bentiţe şi alte podoabe. Croitoresele amatoare pot veni însoţite cu păpuşa lor favorită sau pot cumpăra una din magazinele Iulius Mall.

Tot sâmbătă, de la ora 15.00, băieţii se vor întrece în cursele cu maşini teleghidate. În zona Food Court, pasionaţii de adrenalină vor putea participa la Mini Grand Prix-ul Iulius Mall Suceava, fiind împărţiţi pe categorii de vârstă. Cursele cu maşini în miniatură se vor desfăşura pe circuitul special amenajat, cu scopul de a desemna cel mai iscusit conducător de autovehicule din telecomandă. Primii trei clasaţi vor fi premiaţi cu maşini teleghidate, băuturi răcoritoare şi rechizite.

Duminică este o nouă zi cu surprize pentru prichindei la Iulius Mall Suceava. De la ora 16.00, în zona magazinelor pentru copiii, cei mici sunt aşteptaţi de clovnul Bobo la o petrecere distractivă. Năzdrăvanii se vor amuza de ghiduşiile şi farsele îndrăgitului lor prieten, care s-a pregătit cu multe jocuri, concursuri şi cu surprize dulci. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava