Concert pascal
MOPAN Suceava

Aşa cum şi-a obişnuit clienţii, fiecare sfârşit de săptămână petrecut la Iulius Mall este îmbogăţit cu cele mai frumoase evenimente. Pe agenda din acest week-end a îndrăgitei destinaţii de shopping se află un inedit târg handmade, teatru de păpuşi, laborator de joacă, dans şi alte surprize pentru prichindei.

Joi, 10 octombrie 2013, de la ora 17.00, sucevenii pot vizita „Laboratorul de joacă” de la Iulius Mall. Cei mici şi cei mari sunt invitaţi să descopere cum se pot distra împreună prin activităţi ludice. Evenimentul este o propunere a cabinetului Psychology UniversCity şi se adresează copiilor cu vârste între 7 şi 10 ani şi părinţilor care vor să îmbine jocul cu învăţarea. „Laboratorul de joacă” presupune un ansamblu de metode şi tehnici active de formare şi stimulare a dezvoltării personalităţii.

De vineri până duminică, în perioada 11 – 13 octombrie 2013, parterul Iulius Mall va găzdui o nouă ediţie a Târgului Handmade. Cei mai pricepuţi artişti vor prezenta lucrările lor unicat, oferind sucevenilor prilejul de a se înnoi cu bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte deosebite, lucrate manual. Micile opere de artă sunt amprenta pe care fiecare şi-o doreşte pentru stilul său personal.

Copiii vor fi răsfăţaţi cu activităţi recreative şi atractive. Luni, miercuri şi vineri sunt zile cu dans la Iulius Mall. Năzdrăvanii pot învăţa rumba, samba, salsa, tango, vals vienez, vals lent, cha cha, quickstep, jive şi slow foxtrot, în cadrul lecţiilor gratuite de dans oferite în sala Boomdance, de la etajul mall-ului, organizate de la ora 18.00.

Sâmbătă, de la ora 16.00, îndrăgitul clovn Bobo îi aşteaptă pe ştrengari la o nouă sesiune de distracţie. Cei mici vor participa la concursuri cu premii, se vor juca, vor desena şi vor modela baloane.

Surprizele pentru copii continuă şi duminică, de la ora 12.00, cu teatru de păpuşi. În zona KidsLand, prichindeii se vor reîntâlni cu cele mai îndrăgite personaje din poveşti, care prind viaţă prin măiestria artiştilor de la Teatrul de Păpuşi „Puppet”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava