Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 29 martie 2024, între orele 10:00 și 16:00 va avea loc cea de a XXIV-a ediție a Târgului Ofertelor Educaționale din județul Suceava, în organizarea Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul CJRAE Suceava, la Shopping City Suceava.

Și în acest an sunt așteptați elevii claselor a VII-a și a VIII-a din școlile gimnaziale ale județului Suceava care vor avea oportunitatea de a întâlni elevi și profesori din liceele teoretice, vocaționale și tehnice, reprezentanți ai învățământului dual și profesional, care își vor prezenta și promova instituțiile din care provin, din întreg județul.

Instituțiile de învățământ liceal au fost invitate, fiecare având pus la dispoziție un stand în care vor expune materiale informative, produse finale din cadrul proiectelor naționale și internaționale derulate sau alte informații relevante pentru fiecare instituție de învățământ. Și-au anunțat deja prezența 20 de instituții de învățământ liceal din județ.

Va fi o oportunitate pentru elevii claselor a VIII-a, care s-au decis deja ce cursuri își doresc să urmeze în clasa a IX-a, de a-i cunoaște personal pe potențialii viitori profesori și să interacționeze cu colegii mai mari, precum și pentru elevii de clasa a VII-a de a se ghida în viitoarea alegere.

De asemenea specialiștii CJRAE Suceava, profesorii consilieri școlari, vor fi prezenți pentru a răspunde și ei întrebărilor din partea vizitatorilor, legate de orientarea în carieră.

Pe parcursul desfășurării evenimentului, cei mai talentați liceeni vor prezenta diferite momente artistice.

De asemenea, Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Suceava din cadrul CJRAE Suceava, va pune la dispoziția instituțiilor participanților broșura „Abordarea examenelor” în care cei interesați vor regăsi tehnici de învățare eficientă, precum și sugestii de activități pentru elevi, menite să le dezvolte abilitățile de gestionare a emoțiilor.

În deschiderea evenimentului sunt invitați să ia cuvântul reprezentanți ai IȘJ Suceava, CJ Suceava, CCD „George Tofan” din Suceava, directori ai unităților școlare participante, precum și directorul CJRAE Suceava.

Director CJRAE Suceava

Prof. consilier școlar,

Nichitean Maria Adriana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava