Concert pascal
MOPAN Suceava

Tarifele pentru serviciul public de colectare şi transport deșeuri pentru populație în municipiul Falticeni s-ar putea majora de la 15,90 lei persoană /lună la  18,87 lei. Propunerea făcută de SC GOSCOM Fălticeni, operatorul serviciului public de colectare şi transport a deşeurilor municipale, urmează să fie discutată în Consiliul Local. Majorarea are la bază creşterea cheltuielilor de producţie şi exploatare, a cheltuielilor de întreţinere şi reparaţii și a costurilor pentru protecţia mediului.

„Modificarea tarifelor de colectare a deşeurilor a fost efectuată având în vedere prevederile Legii nr. 51/2006 privind serviciile comunitare de utilităţi publice şi prevederile Legii 101/2006 privind serviciul de salubrizare a localităților, art. 3, lit. f)- tarifarea echitabilă, corelată cu calitatea şi cantitatea serviciului prestat.

Solicitarea de modificare a tarifelor aferente Contractului de delegare de gestiune prin concesiune, a serviciului public de colectare şi transport a deşeurilor municipale în Municipiul Falticeni înaintată consiliului local de către operatorul S.C. GOSCOM S.A Fălticeni se fundamenteaza pe baza cheltuielior de producţie şi exploatare, a cheltuielilor de întreţinere şi reparaţii, a costurilor pentru protecţia mediului şi include o cotă pentru crearea cotelor de modernizare, precum şi o cotă de profit.

Potrivit prevederilor contractului de delegare prin concesiune, preţurile şi tarifele pentru plata serviciului public de colectare şi transport a deşeurilor municipale se propun de operator şi se stabilesc sau se modifică prin hotărârea consiliului local”, a declarat primarul Cătălin Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava