Sorin Georgescu, directorul general TAROM, a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Iaşi de către reprezentanţii aeroportului, intenţia TAROM de a dezvolta un nou centru operativ important prin introducerea unor curse interne şi externe cu operare directă din Iaşi.
Începând cu 1 decembrie 2012 TAROM va opera cursa Iaşi-Roma-Iaşi cu 3 până la 4 frecvenţe săptămânale, iar din sezonul de vară 2013 va începe operarea de pe aeroportul din Iaşi către alte destinaţii externe precum Torino, Verona, Paris şi Londra.
Tot din sezonul de vară se iau în calcul operarea unor noi curse interne pe rutele Iaşi-Timişoara, Iaşi-Cluj Napoca şi Iaşi-Constanţa, precum şi mărirea numărului de frecvenţe pe ruta Bucureşti-Iaşi-Bucureşti, în funcţie de rezultatele analizelor de trafic efectuate în prezent.
La conferinţa de presă au mai participat Marius Bodea, directorul general al Aeroportului Internaţional Iaşi, şi Relu Fenechiu, preşedintele PNL Iaşi.

***
DESPRE TAROM:

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava