Concert pascal
MOPAN Suceava

În fiecare an, în luna septembrie Teatrul Municipal „Matei Vișniec” îmbracă haine de sărbătoare și, împreună cu Primăria Suceava și Consiliul Local, celebrează nașterea teatrului sucevean. Anul acesta instituția teatrală adună 8 ani de teatru la Suceava.

În anul 2015, mai exact pe 24 septembrie, Consiliul Local Suceava a decis înființarea Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava care urma să poarte numele marelui dramaturg cu origini bucovinene, Matei Vișniec.

Așa cum fiecare aniversare este un prilej de mare bucurie, teatrul sucevean dorește să fie aproape de comunitate la împlinirea celor opt ani de viață oferind sucevenilor în zilele de 23 și 24 septembriespectacole pentru adulți și pentru copii în cadrul unor proiecte noi și inedite.

 Cadoul nostru pentru cei mai mici dintre iubitorii teatrului este 𝐚𝐝𝐚𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐕𝐑 𝟑𝟔𝟎 𝐚 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢𝐌𝐢𝐜𝐮𝐥 𝐏𝐫𝐢𝐧𝐭̦” care se va lansa în 23 septembrie, începând cu ora 10:00. Accesul este liber în baza înscrierii doritorilor la numărul de telefon 0330.803.995.

Cel de-al doilea eveniment care marchează aniversarea a 8 ani de teatru la Suceava este 𝐎𝐜𝐜𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬, de Matei Vișniec, regia Alain Timár, programat a se juca în data de 23 septembrie, ora 19:00. Acest spectacol este unul din cele două spectacole cu care Teatrul Municipal „Matei Vișniec” a participat cu succes la Festivalul Internațional de Teatru de la Avignon 2023.

Un alt cadou pentru suceveni vă așteaptă duminică, 24 septembrie, de la ora 19:00, când vă așteptăm la 𝐎𝐚𝐳𝐚 𝐍𝐞𝐛𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, un specacol realizat în cadrul proiectului cultural “Cuvântare”, produs de compania Contemporary Creative Dreamers și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național în cadrul sesiunii de finanțare II/2023. Și de această dată, intrarea este liberă și se realizeză pe bază de rezervare:

– prin Email la adresa contemporarycreativedreamers@gmail.com cu titlul „Rezervare – Spectacol „Oaza Nebunilor” – Suceava”, în care se va menționa numele persoanei care realizează rezervarea, numărul de locuri rezervate, număr de contact.

– la casa de bilete a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava