Concert pascal
MOPAN Suceava

Jessica Chastain a mărturisit că tenul ei a avut mult de suferit din cauza transformării radicale de care a avut parte pentru a o interpreta pe Tammy Faye Bakker.

Actrița de 44 de ani este de nerecunoscut. Machiajul strident, unul dintre punctele cheie din portretizarea personajului, și-a pus amprenta asupra tenului Jessicăi. Aceasta spune că și acum are de tras din această cauză că „daunele sunt de nereparat”.

Actrița a intrat în pielea televanghelistei Tammy Faye Bakker, o femeie care a făcut carieră din emisiunile religioase pe care le prezenta. Și-a dorit foarte tare să joace în acest film, așa că acum mulți ani a cumpărat drepturile pentru producerea filmului biografic. Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Primul test pe care l-am făcut ca Tammy Faye a fost dificil, recunosc. Nu știam cum să mă comport. Oamenii pot crede că e ușor, dar nu este așa. Nu poți lăsa machiajul să fie personajul. Ea era foarte sentimentală, se emoționa ușor, și m-am gândit că nu voi putea transpune asta. Cel mai mult mi-a luat șapte ore și jumătate să fiu machiată și aranjată. Cu siguranță, pielea mea a suferit niște daune de nereparat din cauza asta. Mănânc foarte curat, am mare grijă de pielea mea, stau departe de soare, dar când porți atâta machiaj în fiecare zi, greutatea lui îți afectează chipul. Dar e în regulă, este pentru arta mea.”.

Tammy a cunoscut faima în anii 70, alături de soțul ei Jim Bakker. Împreună au creat show-ul tv PTL Club, dedicat creștinilor evanghelici, show care producea 120 milioane de dolari pe an. Dar imaginea și imperiul lor au fost distruse când Jim a fost implicat în scandalul sexual cu modelul Jessica Hahn. A fost ulterior condamnat și închis pentru fraudă si conspirație în 1989. Tammy a murit în 2007, după o luptă grea cu cancerul. Filmul despre viața ei, bazat pe documentarul din anul 2000, cu același nume, „The Eyes of Tammy Faye”, va apărea pe data de 17 septembrie. Din distribuția filmului face parte și Andrew Garfield, care îl interpretează pe Jim Bakker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava