• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ţinutele adoptate de concurenţii Eurovision nu scapă niciodată fără să fie criticate dur de designeri şi specialiştii în modă. De dat aceasta, cel care a împroşcat cu noroi în participanţii de la finala naţională a fost Răzvan Ciobanu, informează click.ro.

Designerul a luat la puricat mai mulţi dintre artiştii care au urcat pe scena de la Braşov. El a „certat-o” pe Silvia Dumitrescu şi a spus că e penibilă, l-a criticat pe Ştefan Stan pentru jacheta aleasă şi i-a sugerat prezentatoarei să poarte sutien data viitoare, potrivit sursei citate. Nici Paula Seling nu a scăpat, iar Răzvan a mărturisit că ne vom face de râs dacă nu se îmbracă mai bine la finala de la Copenhaga.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/paula_seling-eurovision-brasov-tinuta-razvan_ciobanu-critici-silvia_dumitrescu-stefan_stan-naomy_0_1789021086.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava