Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Cine spune că doar rochiile de gală pot fi purtate pe covorul roșu? Ei bine, mai multe celebrități din lumea cinematografiei și a modei au făcut abatere de la aceste norme și au întors toate privirile cu ținutele lor ciudate, la cea de-a 80-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, care se desfășoară în perioada 30 august – 9 septembrie, notează click.ro.

Ana Ribeiro, creatoare de jocuri video, a venit la premiera peliculei „Finally Dawn” cu o ținută foarte colorată. Brazilianca a purtat o rochie verde făcută de mătușa ei Fabiene, o cască imprimată 3D, realizată de fratele ei Marcelo și cizme create de o altă mătușă, pe nume Beth, potrivit contului său de Instagram.Ținuta sa a fost inspirată din jocul video Pixel Ripped (1989).

Emma Corrin (27 de ani), care a interpretat-o pe Prințesa Diana în serialul Netflix „The Crown”, i-a lăsat pe toți mască, la premiera filmului „Lady Chatterley’s Love”, oferind o apariție cum rar vezi pe covorul roșu. Starul britanic a venit în chiloți tricotați și un pulover, pe covorul roșu din Lido, Veneția, potrivit sursei citate. Rasă în cap și cu ochelari de soare, Emma a fost în centrul atenției cu ținuta ei verde, semnată de celebrul brand de modă Miu Miu. Corrin a purtat și un dres negru, o geantă asortată și o pereche de pantofi din piele.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/tinute-de-scandal-la-festivalul-de-film-de-la-2298205.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava