Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Evenimentul „Viva Influencers Party”, organizat aseară de revista Viva!, a avut loc pe terasa unui cunoscut mall din București și a adunat vedete care mai de care.

Dress code-ul a fost îmbrățișarea culorilor naturii, așa că nuanțele de maro, roșu, negru și verde au predominat din plin în privința ținutelor alese pentru petrecere. Atmosfera a fost una relaxată, vedetele s-au bucurat de revedere și imediat s-a făcut coadă la interviuri, notează click.ro.

Cristina Cioran (46 ani) a afișat un zâmbet și o siluetă de invidiat. Îmbrăcată „all black” cu pantaloni mulați, maieu, pălărie neagră și un cardigan negru peste ținuta aleasă, actrița a făcut furori.

Anca Țurcașiu (53 de ani) a optat pentru o rochie lungă, de culoarea verde praz, asortată cu sandale argintii și a fost bucuroasă de revederea cu Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și cu tânărul artist Emilian, extrem de talentat, care face furori în muzică, fiind, de altfel, și unul dintre colegii săi de la „Te cunosc de undeva”, care alături de Wrs a câștigat și sezonul 19 al show-ului de transformări.

Aurelian Temișan (51 de ani) și Monica Davidescu (51 de ani) sunt un cuplu frumos nu doar pe scenă, ci și în viața de toate zilele. Au demonstrat încă o dată, cu prilejul Viva Influencers Party, cât de eleganți sunt. Cunoscuta actriță a purtat o rochie lungă, de culoare roșie, iar soțul ei, unul dintre jurații de la „Te cunosc de undeva” a îmbrăcat o cămașă bleo, pantaloni cărămizii și pantofi de aceeași culoare.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet și vezi FOTO EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vedetele-din-showbiz-ul-romanesc-aparitii-de-2298387.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava