Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceveanca Ancuța Bodnar împreună cu colega ei de barcă, Simona Radiș, au primit trofeul „Sportivul Anului” la Gala GSP 2021. Cele două sportive au cucerit titlul olimpic la Tokyo, în proba de dublu vâsle. Canotoarele din nordul Moldovei au adus singura medalie de aur pentru România la Olimpiadă și prima a canotajului romînesc după o pauză de 13 ani.

Ancuţa Bodnar, care s-a născut pe data de 25 septembrie 1998, comuna Vatra Moldoviței, județul Suceava, a început canotajul la vârstă de 14 ani, fiind legitimată la CS Dinamo București.

Ancuța Bodnar și Simona Radiș concurează împreună la competițiile majore din 2019, an în care au și devenit vicecampioane mondiale și europene. În 2020, cele două au câștigat Campionatul European din Polonia, performanță pe care au repetat-o și în luna aprilie a acestui an, în Italia. Palmaresul lor a fost completat în luna iulie cu cea mai strălucitoare şi importantă medalie: aurul olimpic la Tokyo, în urma unei curse fantastice. Echipajul format din cele două românce a trecut linia de sosire cu timpul de 6.41,03, stabilind un nou record olimpic! Noua Zeelandă a terminat pe locul 2, la peste 3 secunde de barca „tricoloră”, podiumul fiind completat de Olanda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava