Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe măsură ce sezonul premiilor avansează cu o viteză amețitoare, cea mai așteptată noapte din filmul și televiziunea britanică a sosit în cele din urmă. Și, cum era de așteptat, celebritățile au defilat în rochii elegante și opulente, sau ținute mai vechi, purtate și la alte ocazii, la cea de-a 76-a ediţie a galei BAFTA 2023, care a avut loc duminică seară la Royal Festival Hall, Londra, notează click.ro.

Cate Blanchett

Cate Blanchett (53 de ani), câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță într-un rol principal, a decis să pășească pe covorul roșu pentru marele eveniment în aceeași rochie neagră lungă, din mătase și catifea, a brandului Maison Margiela, pe care a purtat-o și la gala Oscar în 2015. Actrița, care se laudă cu o avere de 95 de milioane de dolari, a ales să-și accesorizeze ținuta cu perle la gât, și a optat pentru un machiaj natural.

Lily James

Cea care a furat toate privirile pe covorul roșu a fost actrița britanică Lily James (33 de ani). Ea a uimit într-o rochie albă Tamara Ralph Couture, cu un decupaj îndrăzneț înfrumusețat cu perle în zona bustului și o fundă mare la spate. Lily, ce a strâns până acum o avere de 8 milioane de dolari, a purtat ca accesorii o pereche de cercei din argint.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/topul-celor-mai-bune-tinute-de-la-premiile-bafta-2243955.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava