Concert pascal
MOPAN Suceava

Multe celebrități au murit în urma unei supradoze de droguri. Adesea, medicamentele care au produs decesul au fost opioide precum heroina sau analgezice pe bază de rețetă, cum ar fi oxicodona. În multe cazuri, aceste decese tragice ar fi putut fi prevenite dacă celebritatea în cauză ar fi fost conștientă de riscurile implicate și ar fi luat măsurile de precauție corespunzătoare, notează click.ro.

Michael Jackson și istoricul amplu de abuz de droguri

Una dintre cele mai cunoscute vedete care a murit din cauza drogurilor este Michaela Jackson. Starul pop Michael Jackson a murit din cauza unei supradoze de propofol în 2009, la vârsta de 50 de ani. Moartea sa a venit ca urmare a unui stop cardiac provocat de medicamentele din organismul său. Jackson avea un istoric amplu de abuz de droguri. La începutul carierei sale, el fusese tratat pentru dependență la o unitate medicală din California. Moartea lui Jackson a fost rezultatul unei combinații de analgezice și benzodiazepine.

Jimi Hendrix a murit de asfixie din cauza aspirației propriilor vărsături

Muzicianul Jimi Hendrix a murit de asfixie din cauza aspirației propriilor vărsături după ce a consumat barbiturice la vârsta de 27 de ani, la Londra, pe 18 septembrie 1970. Potrivit “Rock and Roll Hall of Fame”, Jimi Hendrix a fost unul dintre cei mai importanți chitariști ai anilor 1960, și, în general, este considerat a fi unul dintre cei mai mari instrumentiști din istoria muzicii rock.

Janis Joplin, supradoză de heroină combinată cu alcool

Janis Joplin, una dintre cele mai mari și mai talentate compozitoare-cântărețe a anilor 1960, a suferit de-a lungul vieții de probleme legate de abuzul de substanțe. Pe 4 octombrie 1970, legendarul star rock Janis Joplin a fost găsită moartă în camera ei de hotel de la Hollywood, din cauza unei aparente supradoze de heroină combinată cu alcool.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/vedete-care-au-murit-din-cauza-drogurilor-2244044.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava