Cupidon l-a săgetat bine de tot pe celebrul comic, pe care rar îl vezi trist sau nervos. De aproximativ 6 ani, Romică Ţociu se împarte între nevasta Nicoleta şi bruneta filiformă, cu care fotoreporterii presei mondene l-au surprins în ipostaze intime. Click! a aflat identitatea femeii care l-a prins în mreje pe “antenist”.

Fotoreporterii Click! au găsit-o pe drăguţa lui Romică. În primul rând, pe tânăra cu ochi albaştri, superbi, o cheamă Georgiana, şi nu Simona, aşa cum a fost botezată în presă, de-a lungul timpului. Este originară din Nehoiu (Buzău), lucrează în cadrul unei instituţii a statului, este bugetară, aşa că salariul ei nu ar depăşi 1.500 de lei lunar. Click! a mai aflat că bruneta locuieşte într-un complex rezidenţial din afara Bucureştiului, la “Confort City”, unde un apartament costă aproximativ 40.000 de euro şi că are în garaj un Volkswagen Polo, pe care la mâna a doua îl iei şi cu 3.000 de euro.

Programul ei este „cuminte” şi aproape la fel în fiecare zi. Pleacă dimineaţa de acasă către serviciu, se întoarce în jurul orei 16.00 şi uneori trece pe la o benzinărie din apropierea casei. Doar vizitele lui Romică Ţociu îi mai sparg monotonia, aşa cum a fost şi în ziua de 11 ianuarie, când a fost surprins de fotoreporterii Click!
Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/totul-despre-bruneta-lui-tociu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava