Concert pascal
MOPAN Suceava

Un transport ilegal de lemne a fost depistat de polițiști pe raza comunei Breaza. Potrivit unui comunicat de presă, vineri, în jurul orei 16:35, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au oprit pentru control pe drumul comunal Pârâul Porcescu, din satul breaza Breaza de Sus, un ansamblu auto condus de un bărbat de 37 de ani, din Fundu Moldovei, care transporta material lemnos rotund molid. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că materialul lemnos transportat nu avea documente de însoțire. Materialul lemnos a fost transportat, inventariat și depozitat la sediul Ocolului Silvic Breaza. În urma inventarierii efectuate a rezultat cantitatea de 37,83 mc lemn rotund rășinoase speciile molid și pin.

Poliţiştii au stabilit că materialul lemnos aparține unei societăți comerciale care a emis avizul de însoțire pentru cantitatea de 43.20 mc lemn rotund rășinoase, pe care l-a și prezentat fizic pentru control.

Având în vedere aspectele constatate, firma a fost sancţionată cu o amendă în valoare de 10.000 lei, conform prev. art. 19 alin. (1), lit. b) din Legea 171/2010 și s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemnos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava