Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă după amiază, polițiștii din Șcheia au oprit pentru control pe varianta ocolitoare a Sucevei, spre comuna Moara, o autoutilitară care transporta material lemnos.

În urma controlului s-a constatat că autoutilitara era condusă de către un bărbat de 44 ani, din comuna Baia și era încărcată cu lemn rotund de cireș și fag.

În urma verificării în aplicația SUMAL Control s-a constatat faptul că a fost emis un aviz de transport pentru cantitatea de 2,700 mc pentru lemn rotund – cireș, fag.

În urma inspecției vizuale a încărcătării s-a constatat faptul că aceasta nu corespunde cu fotografia încărcată în aplicația SUMAL, iar în momentul controlului avea o distanță parcursă de 50 km în plus față de traseul indicat în aplicația SUMAL.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că încărcătura nu corespunde cu fotografiile din aplicația SUMAL Control și că în momentul opririi, kilometrajul autoutilitarei indica o valoare ce nu era în concordanță cu traseul de deplasare avizat.

În continuare, s-a procedat la conducerea autoutilitarei la depozitul Ocolului Silvic Mihoveni pentru descărcarea materialului lemnos, iar în urma inventarierii prin efectuarea cubajului a rezultat faptul că autoutilitara transporta o cantitate de 2,45mc lemn de foc fag (în loc de 1,68 mc în aviz) și o cantitate de 0,403 mc lemn de foc cireș (în loc de 1,02 mc în aviz).

Având în vedere toate neconcordanțele constatate, s-a procedat la confiscarea și darea în custodie a 2,45 mc lemn de foc fag în valoare de 612 lei și de 0,403 mc lemn de foc cireș în valoare de 100 lei către pădurarul de la Cantonul Silvic Mihoveni.

Polițiștii au dispus sancționarea contravențională a șoferului și măsura complementară a confiscării întregii cantități de material lemnos.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava