Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria comunei Pojorâta, cu sprijinul mai multor sponsori au construit o tribună nouă, cu 300 de locuri, pentru stadionul Asociaţiei Sportive FC Pojorâta. Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, a ţinut să precizeze că investiţiile în baza sportivă de la Pojorâta vor continua şi în perioada următoare, pentru a putea oferi condiţii bune atât pentru sportivi, cât şi pentru spectatori.

„FC Pojorâta luptă pentru barajul care o poate promova în Liga a III-a, un vis al fiecărui fotbalist, microbist, care pune suflet pentru acest sport.

Asigur conducerea clubului, staful tehnic, şi nu în ultimul rând jucătorii, de întreg sprijinul conducerii Primăriei Pojorâta, şi de ce nu, „Bucovina de Munte”, să aibă o reprezentantă în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc.
Mulţumesc pe această cale conducerii clubului , stafului tehnic, prof. Dănuţ Mândrilă şi întregii echipe pentru rezultatele obţinute pentru efortul constant şi verticalitate de care dau dovadă.

Nu pot să închei, fără a-i mulţumi viceprimarului comunei Pojorâta, Vladimir Cârloanţă, cel care este mereu alături şi implicat în această activitate şi nu numai”, a spus Codreanu. El a ţinut să precizeze că Pojorâta merită să fie în prim plan şi pe plan sportiv, adăugând că „îi asigur pe toţi cei care cred în proiectele mele şi ale echipei, că în Pojorâta investiţiile vor continua indiferent de culoare politică a celor ce conduc destinele acestui judeţ. Mulţumesc tuturor sponsorilor care sunt alături de această minunată echipă”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava