Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a încheiat încă o ediție a evenimentului ”Lume, lume…hai la târg”  care în acest an a adus în Muzeul Satului Bucovinean peste 120 de meșteri populari, anticari și producători din toate colțurile țării, cu produse meșteșugite, obiecte de anticariat, bunătăți pentru toate gusturile și toate buzunarele.

Și pentru că în fiecare an autenticitatea, păstrarea meseriilor tradiționale, dar și inovația, sunt răsplătite anul acesta premiile consacrate deja, TROFEUL BUCOVINA și PREMIUL SPECIAL, au fost acordate astfel:

TROFEUL BUCOVINA a ajuns la Gura Humorului, la talentatul artist popular CAROLICĂ BORDEA, care cu dăruire, pasiune și migală face ca una dintre meseriile tradiționale a satului bucovinean, cea a cojocăritului, să fie transmisă mai departe, generațiilor viitoare.

PREMII SPECIALE,  pentru creativitate și inovație, au primit anul acesta IRINA ATASIEI din Iași – pentru frumoasele podoabe create cu suveica și CONSTANTIN CIUBOTĂRIȚA din Joldești Botoșani – pentru prelucrarea pieilor, din mâna sa ieșind minuni de chimire și curele.

Trofeul Bucovina al târgului meșterilor populari de la Muzeul Satului Bucovinean a ajuns la Gura Humorului. Premiile speciale la Iași și Botoșani, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava