Concert pascal
MOPAN Suceava

Judeţul Suceava va fi gazdă pentru a patra oară în 14 ani a turneului internaţional de fotbal „Patru Regiuni pentru Europa”. La competiţie, pe lângă selecţionata locală, mai participă echipele regiunilor Mayenne din Franţa, Schwaben din Germania şi Cernăuţi din Ucraina.
În perioada  7 – 10 august, stadionul din Pojorâta va găzdui a XIV-a ediţie turneului, care s-a încheiat o singură dată cu victoria selecţionatei Sucevei. Pentru întrecerea din acest an, de pregătirea formaţiei noastre s-au ocupat antrenorii Aurel Constantin, Viorel Stoica şi Iulian Darabă, echipa fiind alcătuită din cei mai talentaţi tineri jucători cu vârsta maximă de 16 ani de la cluburile LPS Suceava, CSS Rădăuţi şi Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni. Pentru o comportare cât mai bună la acest turneu, selecţionata suceveană a susţinut un program intens de pregătire în ultima perioadă. Echipa s-a antrenat o lună în aceeaşi formulă, a efectuat două stagii de pregătire centralizată la Năvodari şi Rădăuţi, interval în care a susţinut şi mai multe meciuri amicale, cu CSS Rădăuţi, Hliboca (Ucraina), Academia Gheorghe Hagi, Bucovina Rădăuţi (Liga a III-a) şi Şomuz Fălticeni (Liga a IV-a).
„Ne dorim să facem o ficură frumoasă şi de ce nu să câştigăm trofeul, mai ales că evoluăm acasă.  Va fi un turneu foarte dificil, deoarece echipele din Franţa şi Germania lucrează un an întreg cu aceeaşi echipă, cu care participă şi-n campionat. Facem eforturi să-i aducem alături de noi pe Cosmin Tucaliuc, de la Academia Gheorghe Hagi şi Alex Longher, de la Dinamo Bucureşti, doi fotbalişti suceveni foarte talentaţi, internaţionali de juniori ai României şi sperăm ca într-un final să găsim înţelegere la cluburile de care aparţin”, a declarat antrenorul Aurel Constantin.

Programul meciurilor de la Turneul „4 Regiuni pentru Europa”, care va fi găzduit la sfârşitul acestei săptămâni de stadionul din Pojorâta:
Vineri, 7 august
Ora 17.00: Schwaben – Mayenne
Ora 18.40: Suceava – Cernăuţi
Sâmbătă, 8 august
Ora 15.30: Cernăuţi – Mayenne
Ora 17.10: Suceava – Schwaben
Duminică, 9 august
Ora 9.30: Cernăuţi – Schwaben
Ora 11.10: Suceava – Mayenne

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava