Concert pascal
MOPAN Suceava

KoClipe grele pentru Viorel Lis! Starea de sănătate a fostului primar al Capitalei s-a înrăutățit vizibil, în ultimii ani. Oana s-a transformat în asistenta medicală a soțului ei, fiind pregătită pentru ce e mai rău, notează click.ro.

Viorel Lis a ajuns la 80 de ani, dar nu se prezintă deloc bine în ultima perioadă, din punct de vederea al stării de sănătate. Fostul edil-șef al Capitalei nici nu mai iese de casă, fiind imobilizat la pat, potrivit click.ro.

„Viorel mi-a zis, zilele trecute, că el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu! Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata! Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, a dezvăluit Oana Lis pentru Click!, cu lacrimi în ochi.

Sursa foto: FacebookCitește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ultima-dorinta-a-lui-viorel-lis-pe-patul-de-2274200.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava