Concert pascal
MOPAN Suceava

Uma Thurman – care are o fetiţă, Maya, 14, şi un băieţel, Levon, 11, împreună cu fostul ei soţ, Ethan Hawke – a devenit mămică pentru a treia oară, în iulie 2012, când Rosalind, fetiţa ei cu Arpad Busson, a venit pe lume, iar acum, după o perioadă de stat acasă, Uma vrea să se întoarcă la muncă, să joace din nou în filme, pentru că simte că nu mai există o balanţă între viaţa ei personală şi muncă, informează contactmusic.com.

Actriţa a declarat pentru revista Germany’s Gala, potrivit sursei citate. „Acum citesc trei scenarii diferite şi trebuie să mă decid în care film vreau să joc. Nu este vorba că nu mă satisface viaţa de femeie casnică. Ador să gătesc, să grădinăresc şi să am grijă de copiii mei. Dar, în viaţă ai nevoie de o balanţă între muncă şi viaţa personală, iar acum, nu mai simt că mai există această balanţă.”

Uma a luat-o recent pe fetiţa ei la o petrecere cu celebrităţi, ca o recompensă pentru faptul că a fost ‘o elevă formidabilă’, dar a mărturisit că nu îşi doreşte ca ai ei copii să adopte un stil de viaţă hollywoodian.

Ea a adăugat: „De cinci ani se tot roagă de mine să o iau şi pe ea la o astfel de petrecere. Nu vreau să-mi expun copiii foarte mult, dar ea este o elevă formidabilă şi am vrut să o recompensez. Este adolescentă şi a vrut doar să se distreze.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava