Concert pascal
MOPAN Suceava

Mama lui Katy Perry ‘îi mulţumeşte lui Dumnezeu în ficare zi’ că fata ei a divorţat de Russell Brand. Interpreta hit-ului ‘Firework’ – care s-a despărţit de actorul de comedie în decembrie 2011, după 14 luni de mariaj – spune că părinţii ei, care sunt pastori, Keith şi Mary Hudson, nu au fost deloc supăraţi că mariajul ei nu a ţinut.

Cântăraţa a declarat, potrivit contactmusic.com: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că ne-a făcut pe toţi la fel şi mă rog pentru cei care se luptă pentru libertatea de exprimare. Susţin căsătoriile între perosoane de acelaşi gen şi îmi doresc să existe egalitate între sexe. Mama mea îi mulţumeşte lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că am divorţat.”

Pe de altă parte, chiar dacă a fost crescută să aibă viziuni libere în ceea ce priveşte relaţiile, părinţii lui Katy au fost foarte stricţi în legătură cu influenţele culturale la care era expusă fata lor. Katy Perry a adăugat: „În adolescenţă nu am aveam voie să ascult decât muzică religioasă. Madonna, idolul meu, era considerată mai rea ca diavolul.” Divorţul dintre Katy şi Russell s-a finalizat în iulie 2012.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava