Concert pascal
MOPAN Suceava

Un autobuz al TPL Suceava a luat foc sâmbătă seara, fără a se înregistra victime în rândul călătorilor. Purtătorul de cuvânt al Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a afirmat că detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz de transport călători, în municipiul Suceava, str. Calea Unirii, în apropierea unui centru comercial. Flăcările au izbucnit în zona motorului, în partea din spate a autobuzului. Incendiul s-a produs în timp ce autobuzul se afla staţionat la semaforul din dreptul unui centru comercial. Alin Găleată a precizat că flăcările au fost observate la timp, astfel încât toţi călătorii au fost evacuaţi în siguranţă.

„La sosirea militarilor, incendiul era localizat de către şofer, care a folosit stingătoarele din dotare. De asemenea, la solsirea pompierilor mai ardeau mocnit elemente combustibile din compartimentul motor”, a spus Alin Găleată. El a adăugat că pompierii au stinsd focul care a afectat instalaţia electrică şi alte elemente combustibile. În urma incendiului a fost afectată caroseria autobuzului pe o suprafaţă de aproximativ 6 metri pătraţi.

Alin Găleată flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici defecţi sau neizolaţi corespunzător.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava