MOPAN Suceava

Un bărbat din Bucureşti a reclamat la Poliţie că i-au fost furaţi banii în timp ce era cazat la o pensiune din Suceava. În cursul zilei de vineri, B. Ştefan, de 36 ani, din Bucureşti, a sesizat faptul că în acea dimineaţa persoane necunoscute i-au sustras 440 Euro şi 460 lei din portmoneul pe care îl avea într-un palton și pe care l-a lăsat în camera unei pensiunii din Suceava, unde se afla cazat.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că accesul în camerele pensiunii se face doar pe baza unor cartele deţinute de client, recepţionera şi menajera unităţii, iar uşa de acces în cameră şi ferestrele din interior nu prezintă urme de forţare.
Recepţionera şi menajera care erau de serviciu în acea zi au negat orice implicare în comiterea furtului sesizat de B. Ştefan. Valoarea prejudiciului potrivit estimării părţii vătămate este de 2.500 lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Un bărbat din Bucureşti a reclamat că i-au fost furaţi banii într-o pensiune din Suceava , 2.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava